SKVALBORG – Sydskånska nationen

SKVALBORG – Sydskånska nationen <3 Backyard Sessions

SKVALBORG 2020 – Sydskånska nationen ? Backyard Sessions

(English below)

Vintern rasar ut bland våra……. Ja vart rasar den ut egentligen? Möjligtvis bland våra fjällar, men vi vill snarare rikta vårt fokus mot Sydskånska nationens härliga trädgård den 28:e april 2020. Inramad i grönska och med vårsolen i högsta hugg står denna magiska plats redo att i det nya årtiondet återigen välkomna er alla till årets första utomhusdagsfest. Kan det bli bättre?!

Knappast, men trots allt är svaret på ovanstående fråga faktiskt JA! För i år har vi tagit i med hårdhandskarna och bjudit in de allra finaste vännerna från Malmö, nämligen BACKYARD SESSIONS! Både när det kommer till hjärnor och hjärtan så sägs det ju att två alltid är bättre än en och detta specifika fall är inget undantag. Med de gemensamma krafterna av de kreativa musiksnillena i BACKYARD SESSIONS och Sydskånska nationens hårt bultande musikhjärta har vi nu gått samman för att skapa en open-air festival med mer krut i än vad Alfred Nobel någonsin hade kunnat uppfinna!

Det är dags för dans helt enkelt.

Årets Line-up (Fler artister TBA):

Kornél Kovács (Studio Barnhus)
https://soundcloud.com/kornel
https://www.facebook.com/kokokornel/

TBA

TBA

—————–

VAR: Sydskånska nationens baksida
NÄR: Den 28e april kl.14-18
FÖR VEM: För medlemmar i Studentlund eller med giltigt gästleg (se nedan)
ENTRÉ: Biljettsläpp (se nedan)

BILJETTER:
Nu är early bird biljetterna slut!

För er som inte lyckats få biljetter håller vi ett ordinarie biljettsläpp den 26e mars på Sydskånska nationen. Då kommer ni också ha möjlighet att köpa biljetter till klubben som hålls i nationens källare senare samma kväll. Mer info om detta kommer när det närmar sig.

NÄSTA BILJETTSLÄPP: 26 mars
Obs. Max 4 biljetter per person!

Är du student på ett annat universitet? Läs mer om gästleg längst ner på denna sida: http://sydskanska.se/studentlund-english/