Annat

På Sydskånska får alla en plats i vår gemenskap! Vi har många kreativa förmän och satsar hela tiden på nya evenmang och koncept. Får dig som älskar Idrott så har vi fotboll varje söndag men våra Idrott och NATU förmän älskar att organisera Yoga, vandringsutflykter eller danskurser.

Idrott
På söndagar spelar Sydskånska fotboll i Tunahallen mellan kl 18-19. Alla medlemmar i Studentlund är välkomna att vara med, men för att få en plats behöver du skriva upp dig på aktuell lista i Facebook-gruppen SSK Sports. Då och då testar vi även på andra aktiviteter, som klättring eller skridskoåkning! 

NATU
NATU, som innebär Nationens Aktivitets- och Trivselutskott, anordnar en massa roliga aktiviteter för nationens medlemmar. Tidigare har NATU anordnat filmfestival, tv-spelskafé, kulturresor, picknick och vandring i Söderåsens nationalpark och mycket mer.

Syskånbladet
Syskånbladet är Sydskånska Nationens egna Nationstidning! Vår tidning har en lång tradition men lades ner under 2000-talet. Nu är den tillbaka och publiceras en gång per termin. Här kan du hitta en massa minnen, anekdoter och intervjuer om studentlivet på sydskånska nationen.