Annat

På Sydskånska får alla en plats i vår gemenskap! Vi har många kreativa förmän och satsar hela tiden på nya evenmang och koncept. För dig som älskar idrott så har vi fotboll varje söndag men våra idrotts- och NATU-förmän älskar att organisera yoga, vandringsutflykter eller danskurser!

Idrott
På söndagar spelar Sydskånska fotboll i Tunahallen mellan kl 18-19. Alla medlemmar i Studentlund är välkomna att vara med, men för att få en plats behöver du skriva upp dig på aktuell lista i Facebook-gruppen SSK Sports. Då och då testar vi även på andra aktiviteter, som klättring eller skridskoåkning! 

NATU
NATU, som innebär Nationens Aktivitets- och Trivselutskott, anordnar en massa roliga aktiviteter för nationens medlemmar. Tidigare har NATU anordnat filmfestival, tv-spelskafé, kulturresor, picknick och vandring i Söderåsens nationalpark och mycket mer.

Syskånbladet
Syskånbladet är Sydskånska Nationens egna nationstidning! Vår tidning har en lång tradition men lades ner under 2000-talet. Nu är den tillbaka och publiceras en gång per termin. Här kan du hitta en massa minnen, anekdoter och intervjuer om studentlivet på Sydskånska Nationen.