NOVISCH PÅ SYDSKÅNSKA

NOVISCH PÅ SYDSKÅNSKA

Ny i Lund?

Grattis och välkommen till Sveriges bästa studentstad, Lund! När en är ny student kallas detta för att vara novisch. Att vara ny i Lund kan vara ganska förvirrande och därför finns vi på plats för att se till att du aldrig är ensam, utan istället får ta del av vår underbara gemenskap! Vi på Sydskånska Nationen hälsar er därför varmt välkomna till Lund och ett alldeles fantastiskt studentliv. För att få bästa möjliga start på din studenttid, se till att hänga med på Sydskånska Nationens Novischperiod!

NOVISCH PÅ SYDSKÅNSKA

Under våren 2019 anordnar vi på Sydskånska massor av aktiviteter för dig som ny i Lund. Vi vill gärna ha med dig, vare sig du har mycket eller lite tid mellan föreläsningar och plugg! När du skriver in dig och blir novisch hos oss får du en fadder och en faddergrupp som välkomnar dig till nationen och ser till att din tid i Lund börjar så bra som möjligt!

Inskrivningen på Sydskånska har öppet vardagar kl 10:00-18:00 mellan den 14 januari – 8 februari. I inskrivningen finns alltid våra förtroendevalda förmän på plats för att hjälpa till och besvara alla dina frågor! Vi finns också på Facebook, så gå med i vår grupp “Sydskånska Novisch VT19” för att hålla koll på allt roligt som händer under novischperioden!

Har du frågor gällande boende på nationen kan du läsa mer här.

NÅGRA EXTRA ROLIGA DATUM FÖR DIG SOM NOVISCH:
(Ytterligare information kommer även publiceras löpande i vår Facebookgrupp)

[29/1] Novischmingel
Vi kickar igång perioden med lite klassiskt fika och mingel tillsammans! Kom till Sydskånska Nationen och möt dina Faddrar och andra nya studenter!  

[2/2] Klubba med SSK: upptäck Svartklubben
Här på Sydskånska är vi mest kända för våra fantastiska klubbar, med musik i alla breddgrader. Denna lördag har vi en gemensam förfest för att sedan gå ut på vår hiphopklubb Svartklubben!

[3/2] Spökboll i Tunahallen
Varje söndag sportar Sydskånska tillsammans i Tunahallen. Denna söndag har Novischeriet speciellt abonnerat Tunahallen åt alla våra novischer. Det kommer bli en hård och härlig kamp i spökboll!

[7/2] Novischpub
Om du gillar härlig atmosfär, liveband och god mat är Torsdagspuben rätt plats för dig! Vi kommer dit tidigare med alla faddrar och novischer för att avnjuta en klassisk pubkväll tillsammans.

[9/2] NOVISCHFESTEN
Höjdpunkten på hela novischperioden VT19! Under kvällen kommer det bjudas på god stämning, mat, dryck och underhållning utan dess like med en sittning här på Sydskånska. Har du aldrig varit på en äkta lunda-sittning är detta ett gyllene tillfälle! Sittningen avslutas med ett eftersläpp och utlovar ett dansgolv utan dess like.

Har du frågor eller funderingar kring vår novischperiod? Då är du varmt välkommen med alla dina frågor och funderingar. Du når oss via novischforman@sydskanska.se.

Vi ses!