Huset

Ny husförman

Huset letar för tillfället efter en ny husförman med tillträde omgående. Har du ett intresse för fastighetsfrågor, är händig och kan tänka dig att engagera dig i Sydskånska Nationens Studentbostadshus i minst ett år så hör av dig till husförmannen för mer information.

 

 

Sydskånska Nationens Studentbostadshus finns på Tornavägen 5 i Lund, mindre än fem minuters gångväg från Lunds Tekniska högskola och Ekonomihögskolan i Lund. Hos oss finns det plats för 48 glada studenter.

Huset byggdes på 1950-talet, men genomgick en totalrenovering 1994. Huset har tre våningar och på varje våning finns 11 korridorrum, 2 dublettrum och 1 lägenhet. Lägenheten har eget kök och de två dublettrummen likaså. Alla rum är omöblerade och har eget dusch- och badrum. I hyran ingår värme, vatten, el och internet.

Har du frågor om huset eller vill komma i kontakt med husförmännen kan du maila.

husforman@sydskanska.se

 

 

 

 

INTRESSERAD?

Är du intresserad av att ställa dig i vår bostadskö kan du skriva ut anmälningsblanketten nedan, komplettera med ett brev om dig själv och posta det hela till oss. Det går inte att skicka in ansökningar via e-mail!

Det finns inga fler lediga bostäder till starten av höstterminen 2016, men du är alltid välkommen att stå i kö för framtida bostäder.

Hämta bostadsansökan

Vår adress är:

Sydskånska Nationens Studentbostadshus

Tornavägen 5

223 63 LUND

Märk kuvertet med ”bostadsansökan”.

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail