Ny redaktör, ny blogg, välkomna till SSK Backstage.

Ny redaktör, ny blogg, välkomna till SSK Backstage.

Hejsan, då var det dags. Mitt allra första inlägg. Mina allra första rader.
Vem är jag kanske ni undrar? Och vad är egentligen det här? Jo det ska jag tala om för er att det vet jag knappt ens själv. Men kul kommer vi att ha, spännande kommer det att bli och dansa det kommer vi göra en hel del längs med vägen.

Mitt namn är hursomhelst Stina Zinsmeister och det är jag som är er nya redaktör. Jag är novisch, a.k.a en riktigt nykomling, och har med andra ord precis startat min resa. Jag gillar rabarberpaj, livemusik, fredagar och färgglada lampor och har nu, tro det eller ej, fått den stora äran att försöka ge er en inblick i nationslivet på allas vår Sydskånska Nation.

Studentlivet, nationslivet, dessa ord som jag hört så mycket om. Vad är det egentligen?! Vad är det alla snackar så mycket om?! Det är dags att gå till botten med det här.

IMG_6144Jag kommer följa med förmän ut på studiebesök, festa med de allra mest rutinerade, försöka få reda på allt som händer bakom kulisserna och ta reda på vad livet på Sydskånska Nationen egentligen innebär. Det kommer bli en hel del tips och trix, tävlingar, intervjuer, avslöjande bilder och sån där ni vet, musik.

Då kör vi, hoppas ni vill hänga med.

Välkomna till SSK Backstage.

Track of the day:
Disclosure – You & Me – Flume Remix

bild1