Merry X-mas!

Merry X-mas!

Hej alla kära vänner, sydskåningar och vettlösa bekanta!

Höstterminen börjar lida mot sitt slut och det är därmed även dags för ssk backstage att stänga sina portar.
Det har varit en fantastisk höst med galna fester, mysiga kvällar, trötta mornar och mycket skratt. Och då menar jag alltså sjukt mycket sånt där magknipsframkallande skratt. Jag har lärt mig sånger jag inte ens i min vildaste fantasi kunde gissa fanns och jag har lärt känna fler underbara människor än jag hade vågat hoppas på.
Klubbar, pubar, färgglada dansgolv och gött häng. Klättring, Artemis, förmannalunch och julfesten. Ni har gjort denna höst till en fantastisk start för en liten novish som mig.
Det har varit grymt kul och en stor ära men allting har ett slut (utom korven som har två, hehe;)) och det är nu som sagt även dags för ssk backstage att ta jullov. Vem som vill bryta upp portarna och ta upp taktpinnen igen återstår att se, jag väntar med stor spänning.

Hur som helst så vill jag önska er alla en riktigt god jul hur ni än väljer att fira den och framför allt ett riktigt gott nytt år med massor utav glitter!
En stor kram till alla er, vi ses igen i biomörkret.
Lots of Love, er redaktör.

Track of the day: Ben Howard – I Forget Where We Were

merry xmas