Mat och Dryck

Mat och Dryck

Vi går alltid till lilla extra steget för att erbjuda riktig god mat  till studentvänliga priser. Vi har ett brett utbud på dryck. Sydskånska nationen vill att du ska få den bästa upplevsen om det nu är på en en pub, lunch, sittning eller på bio – du ska ha det mysigt med dina vänner! 

Torsdagspub
Varje torsdag kl 19 står det god mat med ett brett utbud av dryck på menyn när Sydskånska håller pub. På Facebook kan du hålla utkik efter livespelningar och temakvällar. 

Lunch
Vill du äta gott till studentvänligt pris mellan föreläsningarna, eller påbörjar helgen redan vid lunchtid med en god öl eller alkoholfri dryck? Då är du välkommen till Sydskånskas fredagslunch mellan 12-13. Självklart kan du alltid välja ett vegetariskt alternativ, och baren är givetvis öppen!

Sittning
Vi på Sydskånska nationen har ett otroligt lag av kockar och sittningsförmän som gör det lilla extra så att våra sittningar bli så magiska som möjligt. Kockarna på Sydskånska nationen är kända för att laga riktig god mat! Tillsammans med våra förmän gör de att det blir till en kväll i studentlivet man aldrig kommer glömma! 

Kafé Matiné
Det mysigaste sättet att börja veckan på – Sydskånskas filmkafé! Varannan tisdag kl 18 serverar vi pizza och popcorn och visar film på storbild. 

På somrarna erbjuder vi även bio ute. Sätt dig med dina vänner på Sydskånskas fina bakgård så fixar vi en kväll du sent kommer glömma!