Mat och Dryck

Mat och Dryck

Vi går alltid till lilla extra steget för att erbjuda riktig god mat  till studentvänliga priser. Vi har ett brett utbyd på dryck. Sydskånska nationen vill att du ska få den bästa upplevsen om det nu är på en en pub, lunch, sittnign eller på bio – du ska ha det mysigt med dina vänner! 

Torsdagspub
Varje torsdag kl 19 står det god mat med ett brett utbud av dryck på menyn när Sydskånska håller pub. Vi erbjuder alltid riktig matig mat som xxx På facebook kan du hålla utkik efter livespelningar och temakvällar. 

Lunch
Vill du äta gott till studentvänligt pris mellan föreläsningarna, eller påbörjar helgen redan vid lunchtid med en god öl eller alkoholfri dryck? Då är du välkommen till sydskånskas fredagslunch mellan kl 12-13. Självklart kan du alltid välja mellan vegetariskt och icke-vegetariskt och baren är öppen.

Sittning
Vi på Sydskånska nationen har ett otroligt lag av kokar och hovmästare som gör de lilla extra så att våra sittningar bli så magiska som möjligt. Kokarna på Sydskånska nationen är kända för att laga riktig god mat! Tillsammans med våra hovmästare gör det att det blir till en kväll i studentlivet man aldirg kommer glömma. 

De håller i uthyrningar samt interna sittningar till exempel våra Tacksittnigar för jobbare. jobbare Du kan skicka ett sitting för ditt sällskap.

Kafé Matiné
Det mysigaste sättet att avsluta veckan på – Sydskånskas filmkafé. På söndagar kl 17 serverar vi en vegansk middag med efterrätt och visar film på storbild. 

På sommrarna erbjuder vi även bio ute. Sätt dig med dina vänner på Sydskånskas fina bakgård och vi fixar en kväll du inte kommer glömma!