Förmannamiddag och en och annan gripdans

Förmannamiddag och en och annan gripdans

Det hade blivit fredagen den 17e oktober och det var dags att få uppleva en återuppstånden gammal tradition till allas vår glädje och förtjusning. Klädda i avdammade kavajer och snyggt åtsittande klänningar stod vi redo för terminens sprakande förmannamiddag där vi hårt arbetande förmän skulle firas på riktigt och samtidigt bevisa oss värdiga den sydskånska medaljen.

Efter hårda prövningar satt det brons-, silver- och guldmedaljer på allas våra stolta bröst och borden stod uppdukade med finaste servis. Maten hade inte kunnat falla mig bättre in i smaken och David verkade också helt okej nöjd då han lyckades fjäska till sig åtminstone fyra extraportioner från sällskapet runtomkring och någon extra ifrån köket. Sångerna sjöngs med stor passion och tro det eller ej flera gånger även flerstämmigt. Att stämmorna inte riktigt följde klassiska mönster som sopran 1 och 2 eller passade så bra ihop spelade mindre roll och gjorde det hela inte heller mindre vackert. Jimmy sjöng sitt första solo på svenska, en presentation om pr-kampanjer av högsta klass hölls och vi fick höra väldigt relevanta tal om allas vårt älskade och hatade paradise hotel.

förmannamiddag 3förmannamiddag 2

Dansen lät inte vänta på sig och och när efterrätten dukats av fick vi uppleva både ett och annat buggsteg på allt annat än marknivå. Isabelle krossade sin smartphoneskärm för andra gången på några veckor men vad bryr vi oss om materiella ting va? Prata med Frida, finns säkert någon lyxig försäkring för Heartland-ikoner som dig.

Dansandet fortsatte in på Hallands där åtminstone jag tyckte att vi glänste och efterfesten hölls enligt tradition hos allas vår dinosaur. Vår dinousaur som nästan höll på att tacka för sig men som under ett fängslande tal om hårda söndagar och bittra städstunder åter tog sitt förnuft till fånga och bjöd in oss alla igen.

Glada och nöjda avslutades kvällen med minidisco där bara ett bord gick sönder men vi vet fortfarande inte på grund av vem. Rykterna säger att dock Patrik måste vara med nästa gång men varför får ni fråga ni nog fråga våra mest ordvitsälskande förmän.

Hur som helst så vill jag å allas vägnar tacka quaratelet för en fantastiskt kväll,

and here’s the track of the day:
Parov Stelar – Libella Swing

förmannamiddag1