Bli novisch på Sydskånska HT19!

Bli novisch på Sydskånska HT19!

26167499_1762935670403799_1693798492447249984_n

Hösten är fylld av aktiviteter för dig som är ny i Lund! Du är varmt välkommen att delta i vår novischperiod, oavsett hur mycket eller lite tid du har att spara. Hos oss blir du tilldelad en fadder och blir en del av en faddergrupp som hjälper dig till rätta i Lunds studentliv. 

Kom förbi nationen under inskrivningsperioden HT19 – vi har öppet mellan 10.00 och 18.00 varje vardag och svarar gärna på alla dina frågor!

NEDAN FINNER DU NÅGRA EXTRA ROLIGA DATUM FÖR DIG ÄR SOM NOVISCH HOS OSS!

[11/9] Novischfika
Vi kickar igång perioden med lite klassiskt fika och mingel tillsammans! Kom till Sydskånska Nationen och möt dina Faddrar och andra nya studenter! 

[14/9] Novischförfest & utgång
Här på Sydskånska är vi mest kända för våra fantastiska klubbar, med musik i alla breddgrader. Denna lördag har vi en stor gemensam förfest för att sedan gå på klubben tillsammans!

[19/9] Novischpub med quiz
Om du gillar härlig atmosfär, liveband och god mat är Torsdagspuben rätt plats för dig! Vi kommer dit tidigare med alla faddrar och novischer för att avnjuta en klassisk pubkväll tillsammans. Denna kväll bjuds det även på quiz – speciellt för er novischer!

[21/9] Sångboksinsjungning
För dig som är ny i Lund kommer det finnas många, nya främmande begrepp som du kanske inte stött på tidigare. Ordet ”sittning” är ett av dessa. Hur man ter sig på en middagsbjudning i Lund och hur formella/informella de är kommer vi att presentera under vår sångboksinsjungning. Här kommer du få övning inför novischfesten!

[28/9] Tornafesten!
Höjdpunkten på hela novischperioden HT19! 
Tillsammans med de andra Tornanationerna (Helsingkrona, Hallands, Kristianstad & Sydskånska) arrangerar vi en festlig sittning för alla våra nya medlemmar. Under kvällen kommer det bjudas på god stämning, mat, dryck och underhållning utan dess like med med oss. Har du aldrig varit på en äkta lunda-sittning är detta ett gyllene tillfälle! Sittningen avslutas med ett eftersläpp och utlovar ett dansgolv utan dess like. Du hittar eventet på Facebook här.