Ny sångbok!

Ny sångbok!

Sångboksinsamlingen

Kära Sydskåning, student, jobbare, förman, alumn, vän

ÄNTLIGEN – Sydskånska Nationen presenterar: Sångboksinsamlingen!

Ta chansen och bidra till nationens nya sångbok!
Nationens sångböcker har tagit slut. Vi är i slutskedet av skapandet av en ny sångbok till nationen inför vårt annalkande 130-årsjubileum 2020. Hurra!
Och nu är allt vi behöver din hjälp för att göra detta verklighet! En liten peng går en lång väg.

Vi har uppdaterat sångboken och har nu med fler sånger som blivit en självklar del av vår älskade nation tillsammans med de givna klassikerna. 

För att vara med och stötta skapandet av vår nya sångbok finns det möjlighet för dig att sponsra sångboken på olika sätt, och därmed föreviga ditt namn i den nya sångboken! Nedan kan du se donationstrappan för olika sätt att bidra.

Donationstrappa:
80 kr      sångbok, förköp
200 kr    ditt namn i sångboken, sångbok
400 kr    välja en sång, sångbok
700 kr    organisationens/företagets logotyp i sångboken
1500 kr   organisationens/företagets sponsrar specifik sång med logotyp
2000 kr   hel sida för att skriva en hälsning

Du kan såklart även sponsra nationen med ett helt valfritt belopp! Donationer på 2000 kr eller mer kommer att uppmärksammas med en särskild mässingsplakett som hängs upp på en tavla i nationens entré.

För att stötta Sydskånska Nationen kan du antingen Swisha utvald summa till 123 018 94 07 eller betala in den på nationens bankgiro BG 127-8969. Märk donationen “Sångbok”.
När du har genomfört en donation önskar vi att du fyller i detta formulär

Om du har några frågor om den nya sångboken eller donationer till detsamma går det bra att kontakta oss via sangbok@sydskanska.se.
Det går självklart även bra att komma förbi Expen under dess öppettider om ni skulle ha vägarna förbi.

För dig som stöttar Sydskånska Nationen och vår nya Sångbok kommer du kunna plocka ut den nya upplagan av sångboken på nationen. Både för att beundra den och självklart nyttja den på bästa vis under festliga omständigheter, såsom kommande firande kring nationens 130-årsjubileum 2020, Knävlingagillet 2020 samt Sommarfesten 2020. Vi ses väl där?

Väl mött!
Sydskånska Nationens Sångbokskommitté