Klubb & Bar

Klubb & Bar

Klubb & Bar

Klubb

Sydskånska nationen i Lund är känd som en av de mest aktiva musiknationerna. Vi kan till exempel stoltsera med hela tre nattklubbar med olika musikinriktningar:

På vår popklubb Heartland älskar vi pop – hög som låg, dåtida som framtida – och vet att popen älskar dig! Dansa natten lång på vår mest kärleksfyllda klubb!
Kontakta Heartland här!

Svartklubben är inte den enda hiphopklubben i Lund. Det är däremot den enda som lyckats behålla sin publik sedan 2003 utan att kompromissa på något plan. Svartklubben levererar den bästa blandningen av hiphop, r’n’b och andra urbana musikstilar.
Kontakta Svartklubben här!

Foxen är nationens äldsta klubb som idag sprudlar av funk, soul och disco.
Kontakta Foxen här!

Här på Sydskånska Nationen erbjuder vi även Open Club. Detta innebär att helt nya klubbkoncept kommer till Sydskånska för en kväll, alltså en chans du kanske bara får en gång i livet!
Kontakta våra festförmän här!

Vi värderar musiken högt och satsar därför hårt på att alltid spela musik som du gillar, oavsett genre och rådande trender. Bland annat inledde Danko Jones en av sina Europaturnéer på Sydskånska och radiolegenden Mats Nileskär (P3 Soul) har blivit ett bekant ansikte bakom skivspelarna. Andra artister som nyligen besökt oss är Näääk, Cleo, Jens Lekman, Fricky, Mwuana, Maja Francis, Jesper Dahlbäck, Movits och Icona Pop.

Även i vår kommer vi att presentera det mest ambitiösa och minst pretentiösa musikutbudet på våra verksamheter. Inte minst på våra klubbar!

Pub

Torsdagar innebär pubafton på Sydskånska. Torsdagspuben levererar varje torsdag något nytt. Livemusik, musikquiz, kanske en indisk afton, Texas keg, Hiphop-pub eller Elektrolounge. Med mat och musik från alla världens hörn överträffar puben sig själv vecka efter vecka.

Oavsett om du bara vill sitta och chilla med dina kompisar eller fortsätta ut i natten är Torsdagspuben på Sydskånska det perfekta sättet att antingen börja eller avsluta torsdagskvällen. 
Kontakta Torsdagspuben här!