Skvalborg

Vet du hur det känns att sippa på den första uppfriskande drycken som du äntligen kan dricka utomhus när gräset just har torkat efter en lång, kall och mörk vinter? Vet du hur det känns att vara så tacksam över att dina vänner övertalade dig att följa med till den där festen där ni dansade och skrattade hela dagen och hela natten lång? Vet du hur det känns att känna solens första strålar i ditt ansikte samtidigt som du hör fåglarna i skyn och du bara blir kär i allt och alla omkring dig?

Inte? Gör dig redo!

Den 28 april 2019 exploderar Sydskånskas baksida och förvandlas till en dagsfest med fantastisk musik, en härlig festivalkänsla och utsökt mat och dryck som garanterat ser till att du får den bästa möjliga starten på din Valborgsvecka.

Och det tar inte slut där. När solen går ner öppnar vi dörrarna till vår populära Skvalborgsklubb Best of SSK.

☆ TIDER SKVALBORG ☆

13.00-19.00 – Skvalborg: dagsfest – nationens bakgård
22.00-02.00 – Skvalborg: klubb – nationens klubblokaler

☆ SPELSCHEMA SKVALBORG ☆

14.00 – Julia & Johanna
14.45 – Abbi & Bendz
15.30 – MAMA
16.15 – Per Hammar

☆ ARTISTER SKVALBORG 2019 ☆

◊ Per Hammar ◊

När Per Hammar intar Sydskånska Nationen på Skvalborg, så gör han det med en vapenarsenal bestående av flertalet nyvässade releases.
Eller vad sägs om Unconscious EP, som han släpper på Infuse tillsammans med Rossko. Där hittar vi bland annat det baktaktstunga och dammiga spåret Dubbconscious. Lyssna på Rossko & Per Hammar – Dubbconscious.
Som om inte det vore nog, så kommer det även ett släpp tillsammans med Malin Génie som planeras att släppas bara några dagar innan Skvalborg. Vill man tjuvlyssna på den EP:n, kan man göra det här: Malin Génie & Per Hammar – Scania EP.

◊ Abbi&Bendz ◊

Abbi & Bendz har gjort sig kända i Lunds studentliv som flitiga hiphop-DJs med många spelningar i bagaget på bland annat Sydskånskas Svartklubben, Östgötas Downtown och Lundakarnevalen. Precis som hiphopen förde dem samman så har de även haft, och har fortfarande, en gemensam förkärlek till housemusik och elektronisk musik i allmänhet. Så den 28 april kommer de till Sydskånskas Skvalborg för att visa upp sitt andra jag. Då kommer USB-minnena vara laddade med disco house, nu-disco och funky house, precis lagom till när våren är som bäst och solen (nästan) står som högst.

◊ Julia & Johanna ◊

DJ-duon som kommer att spela det ni inte visste att ni ville höra. Sprakande och oemotståndligt – ni kommer dansa, skratta och le. Låt rytmerna från elektronisk pop likt våren förföra er och kicka igång er Valborgsvecka på bästa möjliga sätt!

◊ MAMA◊

MAMA får dig att dansa, MAMA får dig att skrika, MAMA får dig att älska, MAMA älskar dig! MAMA är en DJ duo från Heidelberg, Tyskland. Men till Skvalborg svänger MAMA’s mastermind Marian förbi Lund och Sydskånska Nationen för att göra dansgolvet riktigt svettigt med hjälp av hans groovy melodiska tech-house. Ni som redan sett honom och hans basgångar på flertalet raves förra terminen, ni vet – detta kommer bli kul !
Lyssna här

☆ EVENTET ÄR SLUTSÅLT ☆

Vi ses på Sydskånska den 28 april!