Quratelet

I nationens tjänst

Quratelet på Sydskånska Nationen består av fem stycken personer. Tre av dessa (Q, PQE, PQS) är heltidsarvoderade och tar paus från studierna i ett år under sin studietid, två utav dessa arbetar halvtid (PR-Chef & Notarie) och studerar samtidigt. Gemensamt för alla fem är att de ägnar sig helhjärtat åt nationen. Det är Quratelet som tillsammans är nationens ledningsgrupp och främst samordnar den dagliga verksamheten.

Qurator

Jasmine Ouattara Friberg
Quratorn är nationens verksamhetschef. Hon ansvarar på heltid för kontakt med myndigheter och samarbetsorganisationer som till exempel våra vännationer, kommun och vår alumniförening. Utöver allt det gör hon det som ingen annan kan, tar hand om alla andra och ser till att alla verksamheter fungerar. Äter, drömmer om, jobbar, sover och bor på nationen.

Har du frågor om nationens verksamheter eller medlemskap är det till Jasmine du vänder dig!

q@sydskanska.se

ProQurator Ekonomi

Alice Idéhn
Vår PQE ansvarar för att allt går rätt till ekonomiskt på nationen!

Alice vänder du dig till angående bokning av sittningar och uthyrningar av våra lokaler.

pqe@sydskanska.se

ProQurator Social

Elsa Klinthäll
Nationens PQS är ansvarig för lokaler, inköp och personal.

Elsa är den du hör av dig till om du vill tipsa oss om ett schysst microbryggeri eller om du har förslag på hur vi kan jobba på ett mer miljövänligt sätt!

pqs@sydskanska.se

Notarie

Sara Eklind Urwitz
Notarien är ansvarig för nationens inskrivning, utöver inskrivningen står Notarien för förandet av protokoll, hanteringen av våra register samt nationens arkiv.

Till Sara vänder du dig med frågor om inskrivningen och novischperioden!

notarie@sydskanska.se

PR-chef

Erika Steen
PR-chefen ansvarar för nationens marknadsföring vilket är allt från grafik och affischer, uppdateringar i sociala medier och att hemsidan fungerar som den ska. Syns ofta med mobilen i högsta hugg, instagrammande om allt som händer på nationen.

Frågor om vår marknadsföring? Kontakta Erika!

pr-chef@sydskanska.se

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail